Nyheter

Vi har flyttet til nye lokaler i Lillestrøm

Etter nesten 30 år på Kjeller har vi nå flyttet til nye, sentralt beliggende kontorer i EKKO-bygget i Lillestrøm. Dette er et viktig steg i vår utvikling, der vi utvider samarbeidet med kunder og partnere over et større område, samtidig som vi forsterker samarbeidet med flere partnere på Kjeller.

Med våre forretningsområder og strategiske satsinger, har behovet for en mer tilgjengelig og sentral plassering blitt tydelig. EKKO-bygget, som ligger rett overfor både buss- og jernbanestasjonen i Lillestrøm, gir oss den fleksibiliteten og tilgjengeligheten vi trenger for å møte fremtidige utfordringer og muligheter.

I tillegg til vårt nye hovedkontor i Lillestrøm, har vi også etablert oss på Runway på Fornebu, og vi har et tett samarbeid med RE Gründerhus i Asker. Dette gjør at vi kan være enda tettere på våre kunder og samarbeidspartnere, uansett hvor de befinner seg.

Vi ser frem til å ønske både gamle og nye kunder og partnere velkommen til våre lokaler, hvor vi sammen kan fortsette å skape verdier.

Velkommen til oss i Brogata 7,  Inngang D, 5 etg.

Har du spørsmål om artikkelen?