Nyheter

Søk på Space Launcher - frist 19.september

Vi gjentar suksessen fra 2020 og inviterer til en ny runde med Space Launcher. – Et akseleratorprogram for oppstartselskaper som jobber med teknologier, produkter eller tjenester relatert til romindustrien.

I løpet av ni intensive dager (19. oktober – 5. november) vil 10 utvalgte oppstartselskaper få tilgang til ledende industripartnere, investorer og ressurser innen forretningsutvikling. Målet er å utvikle og rigge selskapene for vekst og internasjonal konkurranse.

Space Launcher gjennomføres i samarbeid med ledende bedrifter som bidrar med ressurser, kunnskap og nettverk. Nammo, Nordea, T-lab, Remis, Esa Bic Norway og Norsk Romsenter er alle viktige bidragsytere i høstens intensive program.

Selskapene vil møte teamet bak European Space Agency Business Incubation Centre Norway (ESA BIC), og få bistand til å jobbe med prosjektsøknader til European Space Agency, hvis ønskelig. Programmet avsluttes med en Demo Day hvor de ti bedriftene presenterer sine løsninger for potensielle investorer og samarbeidspartnere.

Hvem kan søke?
Space Launcher ser etter oppstartselskaper som jobber med teknologier, produkter eller tjenester relatert til romindustrien. Selskapene må ha en skalerbar teknologi eller forretningsmodell.

Les mer om programmet og søk om plass her >>

Har du spørsmål om artikkelen?

Jo Bjørnstad

Senior forretningsutvikler

Vis profil