Nyheter

Vi søker ny administrerende direktør

Mariann Ødegård har sagt opp sin stilling etter 12 år i Kjeller Innovasjon. Nå søker vi hennes etterfølger.

Vi ser etter en drivende, samlende og motiverende leder med gjennomføringskraft. En som evner å sette strategisk og operasjonell retning og er god til å bygge relasjoner internt og eksternt.

– Styret takker Mariann for en glimrende jobb gjennom mange år for å fremme innovasjon og kommersialisering som leder for Kjeller Innovasjon. Hun har vist en unik evne til å bygge entusiasme og tillit til selskapet, og har etablert et team og en arbeidsform som har gjort Kjeller Innovasjon til kanskje den fremste norske TTO-aktøren, sier styrets leder Tore B. Gimse.

Mariann setter pris på den tilliten styret har gitt henne.
– Kjeller Innovasjon har hatt store ambisjoner og satt mål som andre ikke alltid tror på. Dette har tatt oss videre med store steg, og vi har hele tiden tenkt at vi må innovere oss selv for å lykkes, sier hun.

– Sammen med våre partnere har vi bygget en sterk kultur for innovasjon, og etablert en verdikjede som skaper nye bærekraftige vekstbedrifter. Årene i Kjeller Innovasjon har vært en spennende reise, og nå er tiden inne for meg til å gå videre til nye utfordringer, avslutter Mariann.

Har du spørsmål om artikkelen?