Nyheter

SWITCH - Kobler fremragende Deep Tech Talenter med Ledende Investorer!

Er du en startup som ønsker å vise frem dine banebrytende Deep Tech produkter eller tjenester til ledende norske og europeiske investorer? Bli med på den første norske Deep Tech-konferansen med fokus på den fjerde bølgen av teknologisk innovasjon! 

Sammen med Kongsberg Innovasjon og Smart Innovation Norway lanserer vi SWITCH Conference, en av hovedkonferansene under Oslo Innovation Week 2023.

Dato: Onsdag 27. september 2023, kl. 09.00

Arrangementet vil inneholde live-pitcher fra de beste norske Deep Tech Startups, profilerte foredragsholdere og mange nettverksmuligheter med industriledere og innovatører. Få med deg de nyeste gjennombruddene innen AI, robotikk, kvanteberegning og nanoteknologi, og hvordan de kan skape løsninger for noen av verdens mest komplekse utfordringer.

Delta på The Viking Hall - en pitchingkonkurranse, der landets mest innovative startups presenterer for et dommerpanel med erfarne og suksessrike investorer:

⭐ Einar Eilertsen, direktør og CIO for Atoma Capital, spesialiserer seg på utvikling av industrielle teknologier og materialer. Fokus på selskaper med potensial for å redusere klimautslipp og maskinvarekomponenter.

⭐ Torkel Engeness, viktig medlem av investeringsteamet hos Sandwater, investerer i europeiske selskaper på Late seed til B-serie stadiet.

⭐ Reetta Heiskanen, plattform- og markedssjef i Maki.vc, samarbeider med dypteknologiske og merkevaredrevne selskaper. Setter pris på støttenettverk.

⭐ Daniel Abicht, senior investeringssjef i Equinor Ventures, investerer i tidligfase- og vekstselskaper og engasjerer seg i oppstartsakseleratorer.

Enten du er forsker, gründer, investor eller bare nysgjerrig på fremtidens teknologi, er dette en konferanse du ikke vil gå glipp av. 


Har du spørsmål om artikkelen?

Claes Gunnar Gunnarson

Senior forretningsutvikler

Vis profil