Nyheter

Ralph W. Bernstein blir ny administrerende direktør

Ralph W. Bernstein er ansatt som administrerende direktør i Kjeller Innovasjon fra 1. august. Han kommer fra stilling som instituttleder ved OsloMet.

Styreleder i Kjeller Innovasjon, Ann-Kristin Hageløkken er meget fornøyd med at Bernstein overtar som administrerende direktør. – Han har både solid kompetanse, lang erfaring samt de egenskaper som trengs for å lede Kjeller Innovasjon i tiden som kommer, sier hun.

Bernstein har mange års erfaring som forskningssjef ved Sintef og var bl.a. med på å etablere og utvikle mikro- og nanolaboratoriet, MiNaLab. Han har ti år som CEO og CTO i det børsnoterte teknologiselskapet, IDEX ASA, og erfaring som rådgiver og leder i teknologiske startups. Bernstein har sittet i ulike ekspertpanel hos Forskningsrådet, har en PhD innen halvlederteknologi og innehar en professor II stilling ved NTNU.

Bernstein ser fram til å ta fatt på den spennende jobben med å lede og videreutvikle Kjeller Innovasjon.
– Det er et stort behov i samfunnet for å skape innovativt næringsliv innenfor nye og viktige satsingsområder. Jeg gleder med til å jobbe med teamet for å styrke Kjeller Innovasjons posisjon som kommersialiseringspartner, i tett samarbeid med de fremragende kompetansemiljøene på Kjeller, Ås og i Oslo, sier den påtroppende lederen.

Vi gleder oss til han starter opp i august!

For mer informasjon kontakt:
Ann-Kristin hageløkken, styreleder i Kjeller Innovasjon, tel. 957 02 570

Har du spørsmål om artikkelen?