Nyheter

Nå søker vi Summer Interns 2020

Er du student og ønsker å jobbe i et av Norges mest erfarne innovasjonsmiljø? Kjeller Innovasjon utvikler idéer fra forskningsmiljøer, næringsliv og gründere. Målet er å skape selskaper som kan bidra med teknologier og løsninger samfunnet har behov for. Nå tilbyr vi internship til entusiastiske og talentfulle studenter med interesse for innovasjon, teknologi og forretningsutvikling.

Arbeidsoppgaver
Som student får du konkrete arbeidsoppgaver innen innovasjonsstimulerende tiltak, vurdering av nye innovasjoner, konsept- og forretningsutvikling, strategi, finansiering, markedsundersøkelser, kontakt med industri, prosjektledelse, rekruttering og markedsføring. Målet er å bidra til en raskere og sikrere vei fra idé til vekstselskap.

Hvem vi søker
Du er masterstudent med interesse for teknologi, innovasjon og forretningsutvikling. Det er viktig at du er framoverlent, har et åpent sinn og evner å se forretningsmuligheter. Du bør være i stand til å jobbe selvstendig, men også være en god samarbeidspartner i team. Du er pliktoppfyllende, rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og god til å kommunisere.


Vi tilbyr deg

• Spennende internship i et av Norges mest erfarne teknologi- og innovasjonsmiljøer
• Konkrete og utfordrende oppgaver i vårt brede spekter av prosjekter
• Et inspirerende arbeidsmiljø og tett oppfølging
• Representative lokaler i Forskningsparken på Kjeller
• Arbeidsperiode fra 22. juni til 12. august (med mulighet for én ukes ferie).

Søknadsfrist 14. april

Har du spørsmål om artikkelen?

Daniel Ras-Vidal

Administrerende direktør

Vis profil