Nyheter

Nå søker vi flere dyktige medarbeidere

Vil du bidra til å skape fremtidens bærekraftige løsninger?

Kjeller Innovasjon utvikler idéer fra forskningsmiljøer og næringsliv gjennom et aktivt samarbeid med våre partnere. Målet er å skape selskaper som kan bidra med teknologier og løsninger samfunnet har behov for. Akkurat nå ser vi etter forretningsutviklere og en regnskapsansvarlig.

Senior forretningsutviklere

Du har høyere relevant utdanning på master-/doktorgradsnivå, fortrinnsvis teknologirettet. Du har flere års relevant arbeidserfaring, er framoverlent, har et åpent sinn og evner å se forretningsmuligheter.

Du bør være i stand til å jobbe selvstendig når det kreves, men også være en god samarbeidspartner i våre prosjektteam som kan bestå av både interne og eksterne deltakere. Du er pliktoppfyllende, rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og god til å kommunisere. Du har gjerne et stort nettverk fra tidligere erfaring og har god evne til å involvere dette.

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

Forretningsutviklere - unge talenter

Du har høyere relevant utdanning på bachelor-/mastergradsnivå, fortrinnsvis teknologirettet. Du kan enten være nyutdannet eller du kan ha noen år med relevant arbeidserfaring, men det viktigste er at du er framoverlent, har et åpent sinn og evner å se forretningsmuligheter.

Du bør være i stand til å jobbe selvstendig når det kreves, men også være en god samarbeidspartner i våre prosjektteam som kan bestå av både interne og eksterne deltakere. Du er pliktoppfyllende, rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og god til å kommunisere.

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

Regnskapsansvarlig

Du har høyere utdannelse innen regnskap og økonomi, gjerne revisjon eller autorisert regnskapsfører. Du har solid erfaring fra regnskap og rapportering.

Du er løsningsorientert, engasjert og i stand til å jobbe selvstendig når det kreves. Du er serviceinnstilt, ansvarsfull og tar eierskap til arbeidsoppgavene.

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

Har du spørsmål om artikkelen?

Daniel Ras-Vidal

Administrerende direktør

Vis profil