Nyheter

Møt oss under Oslo Innovation Week

“Make Space Part Of Your Business” er tittelen på vårt arrangement under Oslo Innovation Week. Vert for programmet er Daniel Ras-Vidal, administrerende direktør i Kjeller Innovasjon, her sammen med kollega Kristine Koslung i Kjeller Innovasjon, som også er prosjektleder for European Space Agency Business Incubation Center Norway (ESA BIC Norway), og den norske ambassadøren for ESAs Business Application Platform.

Har du noen gang lurt på om din teknologi kan brukes i verdensrommet? Eller hvordan romteknologi kan være til nytte for din virksomhet? Eller hvordan verdensrommet kan hjelpe oss med å løse utfordringene vi står overfor på jorden?

Onsdag 23. september kl. 15.00 – 15.45 samler vi eksperter fra Norsk Romsenter, European Space Agency Business Incubation Center Norway, Klima- og miljødepartementet samt norske oppstartselskaper for å gi deg en introduksjon til de uendelige mulighetene som finnes i romindustrien.

Vi vil diskutere den nasjonale romstrategien «Høytflyvende satellitter for jordnære formål» og stille spørsmål om hvilke utfordringer vi står overfor i Norge i dag. Du vil også få høre om hvilke muligheter som finnes i romindustrien.

Norske oppstartsselskaper vil presentere sine løsninger og vi vil vise deg hvorfor vi har store industrielle aktører som går mer og mer over til romfeltet. Romindustrien kan hjelpe oss med å skape en mer bærekraftig livsstil, utvikle bærekraftige byer, ren energi og ansvarlig forbruk og produksjon, bare for å nevne noen få.

Meld deg på arrangementet her >>