Nyheter

Møt oss på Arctic Space Week i Bodø!

23.-25. oktober samles internasjonale aktører fra romindustrien i Bodø for Arctic Space Week, et arrangement som setter søkelys på Norges strategiske rolle i romfartens fremtid. Dette viktige møtestedet fremmer samarbeid mellom offentlige og private aktører, noe som er avgjørende for å drive innovasjon og utvikling innen romindustrien.

Arctic Space Week arrangeres av Innovasjon Norge i samarbeid med Norwegian Space Cluster, og byr på et spennende program:

Space & Security-seminar: Onsdag 23. oktober, 15:00-20:00, på Quality Hotel Ramsalt. Seminaret fokuserer på romfartens rolle i sikkerhet og forsvar, med innlegg fra ledende eksperter som Ketil Olsen (CEO, Andøya Space) og Tero Vauraste (Senior Business Development Advisor, IceEye).

Eksklusivt besøk til Andøya Space Port: Torsdag 24. oktober. Deltakerne får en omvisning på Norges ledende romfartsanlegg og hører fra nøkkelpersoner som Ketil Olsen (CEO, Andøya Space) og Odd-Roger Enoksen (CEO, ISAR Aerospace Norway).

Tech Tour Space: Fredag 25. oktober, på Choice Hotel Ramsalt. Her samles investorer og innovative romfartsselskaper fra hele Europa for å presentere prosjekter, sikre investeringer og knytte strategiske partnerskap.

Som en del av den norske romklyngen, Norwegian Space Cluster, bidrar Kjeller Innovasjon sammen med Kupa og KPB til å fremme innovasjon og samarbeid innen romindustrien. På Arctic Space Week vil vi stille med to eksperter i panelet til Tech Tour: Jo Bjørnstad, Managing Director for ESA BIC Norway, og Nils Haga, Contract Manager, ESA BIC Norway. Begge ser frem til å evaluere pitchene fra lovende oppstartsbedrifter. Arrangementet gir både internasjonale og norske oppstartsbedrifter en enestående mulighet til å presentere sine ideer og teknologier for internasjonale investorer og potensielle partnere.

Arctic Space Week representerer en unik arena for nettverksbygging, kunnskapsdeling og utforsking av nye muligheter innen romindustrien. Vi ser frem til å delta og bidra til å forme fremtidens romindustri. 

Har du spørsmål om artikkelen?

Jo Bjørnstad

Managing Director ESA BIC Norway

Vis profil