Nyheter

Høstens aktuelle programmer

Trenger du hjelp til å utvikle din idé eller ditt selskap? Kjeller Innovasjon har flere erfarne rådgivere og tilgang til et stort nettverk som kan hjelpe deg med å lykkes. Vi har også flere aktuelle programmer. Les mer om noen av høstens aktiviteter her


GNIST, VEKST og RÅD

Vi har løpende opptak til inkubatorprogrammene GNIST, VEKST og RÅD. Programmene passer for gründere og teknologiorienterte oppstartsselskaper med internasjonale vekstambisjoner.

GNIST er et program for oppstartsselskaper i tidligfase

VEKST er et program for oppstartsselskaper i vekstfasen

RÅD er én-til-én-veiledning

Vi hjelper deg å velge riktig program. Ta kontakt med Jo eller Gitte for en uformell prat.

Space Launcher – akseleratorprogram for oppstartsselskaper som jobber med romteknologi.

Programmet bygger på Launcher-konseptet, et intensivt program over ni dager. Gjennom workshops, seminarer, foredrag og tilgang til erfarne mentorer vil utvalgte bedrifter få hjelp til å rigge selskapet for vekst og internasjonal konkurranse. Space Launcher ble første gang gjennomført i 2020. Nå gjentar vi suksessen med ti nye oppstartselskaper.

Gjennomføres over ni dager fra 19. oktober – 5. november

Mer informasjon her>> – Søknadsfrist 19. september


Nordic H2 Launcher – akseleratorprogram for oppstartsselskaper som jobber med verdikjeden til hydrogen.

Nordic H2 Launcher er et nytt akseleratorprogram i Launcher-serien. Programmet retter seg mot nordiske oppstartselskaper som jobber med løsninger og teknologi relatert til hydrogen. Nordic H2 Launcher arrangeres i samarbeid med Arena H2Cluster – The Norwegian Hydrogen Cluster. Programmet gjennomføres sammen med ledende nordiske partnere, Statkraft, Industrial Green Tech, Vätgas Sverige, Nordea, T:lab og Remis. Med på laget er også en rekke dyktige mentorer, som vil dele av sine erfaringer, kompetanse og nettverk.

Gjennomføres over ni dager fra 31.august – 17. september

Mer om programmet her


Har ditt oppstartsselskap behov for kapital?

Presåkorn Investor Program passer for investeringsklare oppstartselskaper med skalerbar teknologi og internasjonale ambisjoner. Kjeller Innovasjon investerer og forvalter presåkornmidler på vegne av Investinor. Hensikten med Presåkornfond er å avlaste risiko og utløse private investeringer i tidlige faser. Fondet skal også bidra til raskere vekst ved å tilføre kompetent kapital. Investeringen skal gjøre oppstartselskapene i bedre stand til å skaffe mer kapital selv i neste runde.

Gjennomføres i november/desember, følg med på våre nettsider eller ta kontakt med Jo eller Gitte.

Innovasjonswebinar

Vil du vite hvordan dine forskningsresultater kan bli til nye metoder, tjenester eller produkter samfunnet trenger – og bidra til å skape nye arbeidsplasser?

Vi viser deg hvordan du kan realisere din idé.

Innovasjons-webinaret er utviklet for våre FoU-partnere. Ønsker du å vite mer om programmet?

Ta kontakt med Daniel Ras-Vidal

Har du spørsmål om artikkelen?